OnePlus подготвя собствени TWS безжични слушалки

0
175

Нови слухове твърдят, че OnePlus може да се конкурира с Apple в още един аспект, с представянето на нови собствени безжични слушалки, които да се конкурират с AirPods. Според информацията, която източниците сега споделиха, новите True Wireless слушалки ще започнат продажбите си през юли и е силно вероятно да бъдат пуснати заедно с новия смартфон на компанията OnePlus Z.

Всичко това се основава на информация, публикувана в профила в социалната мрежа Twitter на Max J, популярен източник на вътрешна информация, която казва, че информацията му идва от „нов, но на пръв поглед надежден източник“.

Две неща дават далновидност на слуховете: Max J е намерил изображения на пластмасовата кутия за съхранение на слушалките още през декември и OnePlus очевидно има успех в производството на безжични слушалки, тъй като вече има модел OnePlus Bullets Wireless 2, които се продават сравнително добре.

Идеята, че компанията работи върху true wireless версия на своите успешни безжични слушалки, наистина не е особено голяма изненада и беше въпрос на време марката да представи и такъв аксесоар (даже според някои мнения вече дори закъснява), предвид факта колко други производители на потребителска електроника навлизат в този клас – в днешно време дори липсата на подобен аксесоар от даден производител на смартфони звучи на неговите фенове по-скоро подозрително.

Още едни безжични слушалки на пазара

Разбираемо е, ако реакцията ви на тази новина е „О, не, поредните безжични слушалки на пазара“, предвид факта, че моделите са толкова много, кои от кои по-еднакви и за обикновения потребител е трудно да прецени кой модел си заслужава, предвид факта, че често разлики почти няма. Все пак OnePlus изглежда изчака доста дълго, преди да пусне собствени TWS слушалки и последва всички други производители, но нека си припомним, че реакцията беше същата, когато Apple пусна AirPods преди години, когато вече съществуваха TWS слушалки на други производители.

За щастие обаче, OnePlus е популярна и обичана от потребителите, тъй като се справя добре с въвеждането на достъпни иновации в смартфоните – така например се справи добре и когато въведе Warp Charge с 10 – часов живот на батерията при само 10 – минутно зареждане и направи друго подобно представяне с модела OnePlus Bullets Wireless 2, които благодарение на тройния си драйвер звучаха страхотно – така че е вероятно компанията да намери още възможности за иновации и в първите си TWS слушалки. С нетърпение ще следим за последваща информация и ще ви държим в течение.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари