Китайската компания Oppo анонсира умния часовник Watch Free: устройството ще се предлага в черно и златисто, а продажбите му ще започнат на 30 септември.

Часовникът е оборудван с 1,75-инчов AMOLED-дисплей с резолюция 280 × 456 пиксела и плътност на пикселите от 326 PPI (точки на инч). Осигурява 100% обхват на цветовото пространство DCI-P3.

Устройството може да следи сърдечната дейност и нивата на кислород в кръвта. Той също изчислява стандартните показатели, като броя на направените стъпки и изгорените калории. Оборудването включва и светлинен сензор.

Часовникът предлага над 100 тренировъчни режима, включително шест автоматични спортни режима за бягане, ходене, колоездене, плуване и др.

Смарт-часовника е с херметически корпус (5ATM). Bluetooth 5.0 контролерът отговаря за безжичния обмен на данните със смартфона. Захранването се осигурява от акумулаторна батерия от 230 mAh. Заявеният живот на батерията с едно зареждане достига 14 дни. Функцията за бързо зареждане само за пет минути пък Ви позволява да заредите устройството си с достатъчно енергия за един ден употреба.

Смарт-часовника Oppo Watch Free ще се предлага на приблизителна цена от $ 85 в САЩ.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари