Packard Bell EasyNote NM – портативен и удобен ноутбук

0
22

Ноутбуковете Packard Bell от серията EasyNote NM са предназначени за мобилни потребители, които се интересуват от стила, надеждността и портативността. 14-инчовият дисплей е в съчетание с малко тегло – тези лаптопи тежат не повече от 2.2 кг, удобни за пренасяне и са достатъчно големи за гледане на висококачествено изображение на екрана във формат 16:9.

Елегантният дизайн от серията EasyNote NM съчетава матирана и гланцирана повърхност, обрисуван с хромирани елементи. Корпусът се предлага в червен, сребрист, черен или бял цвят, а вълнообразният акцент придава допълнителна изисканост.

Можете да поддържате връзка с приятели с помощта на удобен софтуер за използване на социални мрежи. Това интегрирано приложение за социални мрежи позволява едновременно да се свързвате към сайтовете Facebook, YouTube и Flickr с едно натискане на бутон. Гледането на филми към телевизор е възможно благодарение на вградения HDMI порт.

В серията Packard Bell EasyNote NM дори е предвиден допълнително Blu-Ray устройство и нови процесори Intel Core, графика NVIDIA GeForce GT330M1, плюс пълната версия на Adobe Photoshop Elements 7. Наличието и техническите характеристики на лаптопите са различни във всяка дадена страна.

За съжаление, няма информация относно цената на продукта.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари