Packard Bell EasyNote TM – 15,6-инчов социален ноутбук

0
14

Компанията Packard Bell представи новия ноутбук EasyNote TM, но както отбелязва производителят, това е оптимално решение за използване в дома или офиса. Този 15,6-инчов ноутбук е удобен за пренасяне, като в допълнение, дава възможност за комфорт, както при работа така и за развлечение.

Ноутбукът Packard Bell EasyNote TM е снабден с процесори 2010 Intel Core – от Intel Corei3 до Intel Core i7 и RAM памет с обем до 8 GB.

За удобното възпроизвеждане на снимки в ноутбука Packard Bell EasyNote TM е налично универсално устройство за четене на карти, с достатъчно голям обем на паметта за съхранението на данни до 640 GB и пълна версия на Adobe Photoshop Elements 8. Удобната клавиатура с цифров панел и сензорният панел с поддръжка на едновременно натискане, гарантира лекотата и ефективността при работата.

Packard Bell EasyNote TM позволява бърз достъп до всички популярни социални мрежи с помощта на приложението Packard Bell Social Networks, а с едно натискане на бутон Packard Bell Social Networks на ноутбука, на екрана се повява специален пател с помощта, на който може да се открият три любими социални ресурса, да се публикуват мнения директно от работния плод, а така също с лекота се получава достъп до игрите, разглеждането на снимки и видео, общуването с приятели чрез Интернет и др. Вградената уеб-камера и микрофонът пък позволяват воденето на видео-чат с висока резолюция.

Ноутбукът Packard Bell EasyNote TM ще се предлага в четири цвята: сребрист (Silk Silver), черен (NightSky Black), бял (Starlight White) и червен (Cashmere Red), като появата му в масова продажба все още не я ясна.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари