Panasonic представи ултра гъвкавия Toughbook 55

1
713

Panasonic актуализира популярната си линия изключително здрави и издържливи лаптопи Toughbook с най-гъвкавата версия, която сме виждали до сега.

Новият Panasonic Toughbook 55 e ноутбук, който позволява на потребителите да увеличат графичната производителност, да добавят четец на смарт карти, да увеличат пространството за съхранение, или да добавят DVD или Blu – Ray устройство, под формата на отделен модул, който се инсталира изключително лесно и просто с новия Toughbook Universal Bay.

Освен това, предният слот за разширения може да се използва за лесно добавяне на четец на пръстови отпечатъци, RFID или обикновен четец на смарт карти или дори втора батерия.

Потребителите имат възможност и за добавяне на три допълнителни порта към устройството – VGA, True Serial, четвърти USB или втори GLAN, като използват разширителния слот.

„Потребителите могат да персонализират устройствата си в движение – да премахват и добавят модули, докато работят или пътуват, спрямо нуждите си в момента. Купувачите могат да инвестират в устройството, знаейки, че то предлага възможно най-добрата гъвкавост , за да се адаптира максимално към непрекъснато променящите се нужди на бизнеса в дългосрочен план.

И накрая, новият Toughbook 55 е екологичен и намалява въглеродния отпечатък, защото позволява ремонт или подмяната на компонентите с независими такива, вместо устройството да бъде изхвърлено и сменено с ново, то може да бъде надграждано и поправяно във времето, за максимална ефективност от инвестицията и минимални екологични последици“, каза Ян Каемфер, генерален мениджър на маркетинга на Panasonic Computer Product Solutions.

Устройството може да се използва при екстремни температури и работи надеждно при температури в диапазона от -20 ° C до + 60 ° C. Последната версия на Panasonic на Toughbook също е увеличила живота на батерията до 20 часа и разширен капацитет от 40 часа, когато се използва с неговата сменяема втора батерия.

По отношение на производителността, Toughbook 55 се предлага оборудван с 8-мо поколение процесор Intel Core i5 vPro, 8GB RAM (с възможност за надграждане до 64 GB) и 256GB SSD. Устройството има и два USB3.1 порта, USB C порт, HDMI, Ethernet и micro SDXC слот. Panasonic е включил Bluetooth 5.0 за доставяне на по-бърз обмен на данни и за комуникация на по-дълги разстояния, а Toughbook 55 поддържа WLAN с Intel Dual Band Wireless AC-9560 чип.

Toughbook 55 ще се предлага този месец на начална цена от 1,772 паунда + ДДС, а устройството се предлага в три версии: HD, Full-HD и FullHD със сензорен екран.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Valkost
Valkost

Цена от преди 3 дена – 2 249 $ !!! Доста солено ! За тия пари какъв декстоп може да се изгради, па дори и по нашите ширини … Малееее, не е за мислене !