Pantech Link – телефон с QWERTY-клавиатура за обмен на съобщения

0
23

Преди около месец, американският мобилен оператор AT&T обяви, че скоро възнамерява да пусне в продажба моделът Pantech Link, но до днес за него нямаше никаква информация. Устройството беше пуснато в продажба на американският пазар вчера, като този модел е произведен във форм-фактор моноблок с 2,4-инчов екран, поддържащ резолюция 320×240 пиксела и притежаващ QWERTY-клавиатура. В допълнение, моделът може да работи в мрежите GSM/GPRS/EDGE и UMTS/HSDPA, а така също притежава и модул за безжични мрежи Bluetooth.

За създаването на снимки в Pantech Link е налична 1,3-мегапикселова камера, а за съхранението на съдържанието е предвиден слот microSD. Моделът Pantech Link може да работи до 3 часа в режим на разговор и до 10 дни в режим на очакване, с едно презареждане на акумулаторната батерията, а музикалният плейър позволява възпроизвеждане на файлове във формати: MP3, MIDI, iMelody, WAV, MMF, WMA и 3GP. Не е трудно да се предположи, че конструкцията на устройството предлага удобство при обмен на текстови съобщения: SMS, електронна поща или IM, като в допълнение Pantech Link поддържа e-mail акаунти в Yahoo!, AOL Mail, Windows Live Hotmail, AT&T Mobile Email и Gmail, а така също и IM клиентите AIM, Windows Live и Yahoo! Messenger.

Размерите на описаното устройство са 114х61х9,9 мм, а препоръчителната цена е в размер на $9,99 с двугодишна гаранция за качество от производителя и отстъпки, като в допълнение от компанията отбелязват, че тези преференции ще са налични за определен период от време.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари