Американската компания Patriot Memory стартира продажбите на двуканалните комплекти оперативна DDR4 памет от фамилията Viper LED.

От името на новите памети може да се разбере, че новите устройства имат светодиодна подсветка. Тя е с червен или бял цвят, и се предлагат комплекти с капацитет 8 GB (2x 4 GB и бял цвят на светодиодите) и 16 GB (2х 8 GB и червен цвят на светодиодите).

Планките оперативна памет DDR4 Viper LED са оборудвани с алуминиеви радиатори с черен цвят и могат да работят в режимите от DDR4-2400 до DDR4-3600 при захранващо напрежение от 1,2 или 1,35 V. Представители на Patriot заявиха, че новите RAM комплекти са с 10-слойни печатни платки и специално подбрани чипове памет, и демонстрират висока стабилност на работа не само в компютърните системи с чипсети Intel 1хх/2хх/3хх, но и с процесорите AMD Ryzen. Поддържат се овърклокърските профили Intel XMP 2.0, а производителят дава ограничена доживотна гаранция. Таблицата с кратките технически характеристики е показана по-долу.

Цената на комплектите оперативна памет PATRIOT VIPER LED варира от $134,99 до $249,99 в зависимост от капацитета. Вече стартираха доставките до официалните ритейлъри.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за