Patriot представи RAM комплектите Viper 4 Steel DDR4

0
381

Американският производител на оперативна памет Patriot Memory от следващия месец започва продажбите на DDR4 RAM комплектите Viper 4 Steel. Ще се предлагат версии с режими от DDR4-3000 до DDR4-4400. Комплектите са съставени от две 8 GB плочки, оборудвани с тъмносиви алуминиеви радиатори.

Производителят подчертава, че комплектите памет Viper 4 Steel DDR4 са съвместими с всички актуални процесорни платформи както на Intel, така и на AMD. Поддържат се овърклокърските профили Intel XMP 2.0. В по-скъпите решения се използват чиповете памет Samsung B-die. Флагманският комплект DDR4-4400 има тайминги 19-19-19-39 при стандартно захранващо напрежение 1,45 V. Подробните технически характеристики ще бъдат дадени при излизането на новите памети на пазара.

Има информация и за цените. В европейските магазини 16 GB (2х 8 GB) RAM комплекти Patriot Viper 4 Steel DDR4 ще могат да се закупят при цена от 160 до 325 евро в зависимост от ефективната честота.

Днешната пазарна ситуация не е много удобна за производителите на чипове, но е добра за потребителите. Сега е удачно време за обновяване на оперативната памет и на флаш дисковете. Новите RAM комплекти на Patriot не са много скъпи за параметрите, които предлагат и за разлика от другите производители, тук няма шарена RGB подсветка.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари