Philips HTS5561, HTS5562 и HTS5591: домашно кино с 3D говорители

0
218

Компанията Philips представи новите домашни кинотеатри Philips HTS5561, Philips HTS5562 и Philips HTS5591. 3D говорителите в тези акустични системи осигуряват равномерно разпределение на звук в стаята, а възпроизвеждането на Full HD изображение във формат 3D от Blu-ray дискове гарантира потапяне в това, което се случва на екрана.

Особеност на уникалните 3D-ориентирани говорители е, че те проектират звука не само себе си, но и встрани, като увеличават зоната, в която той е максимално реалистичен, и позволяват потапяне в обемното звучене.

Благодарение на поддръжката на аудиоформатите Dolby TrueHD и DTS-HD Master Audio Essential новите домашни кинотеатри възпроизвеждат естествен звук, чието качество практически не се отличава от студийното. А акустичните системи, чиято средно квадратична мощност (RMS) е 1000 вата, позволяват потребителят да се наслади напълно на звука. При това свързването към DLNA мрежата позволява разглеждане на снимки, слушане на музика, гледане на клипове и филми, съхранявани на компютър или в домашната мрежа.

Новите продукти са оборудвани с функцията Net TV, която предоставя достъп до колекция от клипове в YouTube, до каталога от станции Tunin.fm, до уеб албумите на Picasa, до галерията от картини и фотографии Screen Dreams, до флаш-игрите на FunSpot, както и до портала Zoomby.ru – един от най-големите руски развлекателни сайтове, предлагащ легално безплатно видео.

Във всички нови продукти е предвидена възможност за свързване към докинг станции за iPod/iPhone, както и безжични задни високоговорители, които осигуряват съраунд звук, без да е необходимо да бъдат прокарвани кабели през цялата стая.

Philips HTS5561, HTS5562 и HTS5591 вече могат да бъдат закупени от търговската мрежа на цени от съответно 450 евро за Philips HTS5561 и 550 евро за Philips HTS5591.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за