fbpx
-6.2 C
София

PhotoFast разработи комплект SSD за MacBook Air

Най-четени

Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

Компанията PhotoFast разработи комплект за съхранение на данни предназначен за 11.6-инчовия ноутбук MacBook Air. Да ви напомним, че устройството е оборудвано със SSD носител с капацитет 64 или 128 GB.

Комплектът GM2 SFV1 Air се състои от твърдотелен носител, разполагащ със специална конструкция и адаптер с USB 3.0 интерфейс. Изделието може да бъде инсталирано с адаптера и свързано към компютъра за клониране на системата, а след това може да се включи вътре в ноутбука и да се свърже с вътрешния SATA интерфейс. Оригиналният носител може да се използва съвместно с адаптера като външно хранилище на информация. Отбелязва се, че устройството е базирано на контролера SandForce SF-1200 и флаш чипове MLC NAND от Samsung. Моделът има капацитет 64, 128 и 256 GB. В допълнение е известно, че скоростните характеристики за разлика от оригиналния носител са с 30% по-добри. Скоростта на четене и запис на модулите е 250 MB/s. Представените устройства имат размери 108,5×29,0x1,6 милиметра и тежат по 15 грама, способни са да издържат на температура от 0 до +70 градуса по Целзий, издържат на вибрация до 20 G и на удар до 1500G.

Очаква се комплектът PhotoFast GM2 SFV1 Air да се появи на пазара в края на ноември, но препоръчителната му цена не се съобщава.

Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Mercusys Halo H50G – изгодна Wi-Fi Mesh система за големи жилища

Безжичният интернет е нещо чудесно. Имаме възможност за свързване на всякакви устройства и минимум кабели в къщата. Но нещата понякога не са толкова розови....

Подобни новини