Pioneer XDP-100R: портативен Hi-Fi плеър с ОС Android и цена $700

0
258

Въпреки че смартфоните предлагат много добро качество на звука, пазарът на висококачествените плеъри от най-висок клас все още не е изчерпан. Един от тези плеъри от High-End клас с поддръжка на FLAC формата е японският плеър Pioneer XDP-100R. Новият плеър е директен конкурент на Sony Walkman ZX2 с цена $1120, но при подобни технически параметри е по-евтин и струва 700 американски долара.

 

Производителят споделя, че XDP е създаден „за всички, които не са удовлетворени от качеството на звука, предлаган от съвременните смартфони“.

Pioneer XDP-100R поддържа много звукови формати с компресия без загуби, включително FLAC, MQA, ALAC и дори DSD с честота на дискретизация до 11,2 MHz. Устройството има две системни платки – едната за процесора, а другата за аудио компонентите. Според Pioneer, тази конструкция гарантира пълното отсъствие на смущения и шумове.

Плеърът Pioneer XDP-100R е оборудван с 4,7-инчов дисплей с резолюция 720р и разполага с два слота за MicroSD карти памет с максимален обем до 128 GB всяка от тях. Налична е акумулаторна батерия с капацитет, достатъчен за 10 часа непрекъсната автономна работа. Габаритните размери на нови свръх-висококачествен плеър са 12,7 х 7,62 х 1,27 милиметра. Продажбите започват в края на месец ноември тази година.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари