PocketBook представи новия E Ink четец Sense

0
43

„Новият E Ink електронен четец от висок клас PocketBook Sense, който предчувства желанията на притежателя си, вече е в продажба в България. Ще го намерите в търговската мрежа в началото на ноември на цена от 269 лева“ – обявиха от официалното представителство на компанията у нас.

PocketBook Sense постепенно наглася силата на подсветката най-подходящото за очите  ниво. Това стана възможно благодарение на вграден сензор, който реагира на най-малките промени в осветлението и осигурява безкомпромисен комфорт на четенето.

„PocketBook Sense е със стилен дизайн. Полетата около екрана са стеснени, а механичните пейджинг бутони са разположени на задната част на устройството. Тази позиция дава възможност за удобно прелистване на страниците, дори когато устройството се държи с една ръка.“ – добавят в официалното си прессъобщение от представителството.

С  размер 15×11 см и тегло от само 155 грама, този компактен електронен четец е истинска джобна библиотека. Вградената памет е достатъчна да съхрани колекция от няколко хиляди книги, а с допълнителна карта microSD паметта на устройството може да се разшири значително.

Екран Multi-Touch E Ink Pearl с резолюция 1024×758 и 212 DPI гарантира винаги вълнуващо преживяване при четенето на електронни книги. Потребителят може да избере всяко съдържание, без да се притеснява дали устройството поддържа определен формат –  PocketBook Sense чете без конвертиране 16 популярни текстови формата и 4 графични. Колекцията от предварително инсталирани речници Abbyy Lingvo® е незаменим помощник при изучаването на чужди езици, а четенето на чуждоезичен текст става по-бързо, лесно и завладяващо.

Вграденият  Wi-Fi модул позволява да общувате и да споделяте литературните си предпочитания в социалните мрежи, като използвате предварително инсталираното приложение ReadRate, докато Dropbox и Send to PocketBook опростяват процеса на прехвърляне на съдържание на устройството. Надежден процесор от 1 GHz осигурява бърза реакция на приложенията и гладко прелистване на страниците.

Новият потребителски интерфейс прави използването на  PocketBook Sense интуитивно и удобно. Фокусът на модела е върху приложението „Библиотека” и разбира се върху най-важното, което модерният интерфейс осигурява – удоволствието от четенето.

PocketBook Sense се предлага в два цвята – тъмно сив и шоколад.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари