Porsche представи компютърна мишка и подложка

5
26

Ако сте почитател на автомобилната марка Porsche и тайно искате да притежавате някой от създадените от германския производител спортни автомобили, но не можете да си позволите подобен лукс, компанията Porsche пусна на пазара два компютърни аксесоара в своеобразния си стил, които вероятно ще Ви се понравят – компютърна мишка и подложка за нея.

Мишката повтаря формата и линиите на знаменития Porsche 911 и е била проектирана в дизайнерското студио на Porsche в германския град Вайсах. „Гризачът“ е оборудван с лазерен сензор с резолюция 2 000 dpi, използва безжична връзка (чрез Wi-Fi на честота 2,4 GHz), има алуминиево скрол колело и може да работи както с PC, така и с Mac системи.

Подложката за мишката е не по-малко изискана. Тя е покрита със същата кожа, която покрива и седалките на спортните автомобили и носи логото на Porsche.

И двата нови продукта вече са достъпни за желаещите да ги закупят чрез официалния онлайн магазин на Porsche. Продажната им цена е съответно 60 и 100 паунда.

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
5 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
vladolinko
vladolinko

няма такава ужасна мишка… 100% е мега неудобната …

killchain
killchain

60 паунда за пад и 100 – за мишка – пълен ужас. За тези пари ще си купя нещо десет пъти по-функционално от някоя „обикновена“ марка.

reshkov
reshkov

Rubbish!

netvampire
netvampire

Със сигурност е точно толкова неудобна колкото е и грозна:D

Puppet Master
Puppet Master

За тия пари ще си взема мишка на Razer, SteelSeries, Logitech.