PowerColor представи собствения инструмент за овърклок на видеокарти PowerUp Tuner

0
45

Овърклока на компютърните компоненти през последните няколко години се превърна в популярно занимание на много хиляди компютърни ентусиасти, а също така изигра и важна роля в увеличаването на броя им, за което производителите започнаха да им обръщат и повече внимание, създавайки специални инструменти за по-надеждно ускорение на тактовите честотите в различните хардуерни компоненти. Едни от най-популярните програми за форсиране на графични ускорители са на MSI (Afterburner), ASUS (GPU Tweak), EVGA (Precision) и Gigabyte (OC Guru II), а днес стана известно, че своя инструмент за овърклок на видеоподсистемата в компютъра ще предложи и PowerColor – той носи името PowerUp Tuner.

Като и при основните конкуренти, днешната програма предоставя на овърклокърите възможности за фина настройка на най-важните параметри в графичния ускорител, сред които разбира се е захранващото напрежение и работната честота, за което в графичния интерфейс на приложението присъства набор от плъзгачи. Освен това има подвижен панел за мониторинг на ключовите показатели в реално време, което позволява на потребителите да имат пълна информация за текущото състояние на важните точки във видеокартата. Както можем да видим от предоставените скрийнове, PowerColor PowerUp Tuner на външен вид и по възможности е много сходен с останалите овърклокърски Tweakers, но сега вече купувачите на адаптери от PowerColor няма да се чувстват изоставени, тъй като вече те имат своя собствена програма за овърклок.

Повече информация за възможностите на програмата PowerColor PowerUp Tuner можете да намерите на официалния сайт на разработчика.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари