PQI анонсира компактния и бърз портативен диск H551

0
17

Компанията PQI анонсира пускането на новия портативен диск H551, който по информация на производителя, се отличава с малкото си тегло и размери, но пък за сметка на това с висока скорост за предаване на данни.

Анонсираното устройство притежава 2,5-инчов твърд диск, капацитетът на който може да бъде 320, 500 или 640 GB. Корпусът на устройството защитава механизма на твърдия диск от удари и вибрации, като в допълнение, предоставя възможност за добавяне на диск с по-голям капацитет на паметта. Корпусът на устройството е с размери 119,0×80,0x13,2 мм, като за свързването му към системата е предвиден интерфейсът USB 2.0. Представеното устройство поддържа функцията TurboHDD USB, която по информация на производителя, позволява увеличаване на скоростта за предаване на данни през интерфейса USB 2.0 с 53%. В комплекта на устройството присъства портативният диск PQI H551, където влиза и наличието на софтуерното приложение Ur Smart, даващо възможност за управление на потребителските файлове. Устройството е съвместимо с операционните системи Windows 7, Vista, XP, 2000, а така също и с Mac OS 10.x и по-нови версии, като тук е моментът да отбележим, че приложението Ur Smart е съвместимо само с платформата Windows.

Описаният компактен твърд диск H551 ще се предлага с 3-годишна гаранция за качество от производителя, като цената и срока за пускането му в продажба, все още не са обявени.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари