Prestigio GV4200 – нов автомобилен GPS-навигатор

0
13

Компанията Prestigio представи новия навигатор Prestigio GV4200 от серията GeoVision. Навигаторът е създаден на базата на набора от микросхеми SiRF Atlas IV с 64-канални модулни приемника, което позволява висока точност на предаваните координати при сложни кръстовища или тесни улици. Моделът работи под управлението на операционната система Microsoft Windows CE 6, която позволява бързо опресняване на маршрута и преизчисляване на разстоянието в реално време и с висока точност.

Prestigio GV4200 е снабден с 2 GB вградена памет и поддръжка на карти памет microSD с капацитет до 8 GB.

Устройството е поместено в ултратънък корпус с малка дебелина и притежава дисплей с диагонал 4,3-инча и светодиодна подсветка, като в допълнение, тук присъства датчик, който регулира автоматично яркостта на дисплея според осветлението на околната среда.

Prestigio GV4200 е снабден с вградени високоговорители, които служат за възпроизвеждане на аудио/видео-съдържание, като в допълнение, към комплекта на описания навигатор ще присъства USB-кабел, автомобилно зарядно устройство, автомобилна стойка за прикрепване на устройството и писалка. За това, кога устройството ще бъде пуснато в продажба и на каква цена, от компанията все още не дават информация.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари