Prestigio PMSOW01 – безжична мишка за хора в движение

0
25

След „расовата“ мишка Prestigio Wireless Racer Mouse компанията Prestigio реши да представи и едно по-опростено решение – безжичната мишка PMSOW01. Производителят обещава благодарение на своите компактни размери и ниското си тегло то да се превърне в постоянен спътник на хората, които са непрекъснато в движение и не се разделят със своя лаптоп.

Резолюцията на оптичния сензор на Prestigio PMSOW01 е 1 000 dpi, което позволява прецизен контрол на всички движения на курсора. Мишката, която разполага с три бутона, тежи 50 грама и се доставя с компактен USB приемник, който по време на движение може да бъде скрит в специално отделение в долната част на корпуса на устройството. Размерите на новия продукт са 32 х 55 х 90 милиметра. Благодарение на симетричния си дизайн мишката може да бъде управлявана удобно както с дясната, така и с лявата ръка.

Устройството се предлага в три цветови варианта: в черно, синьо и в червено. За коректната си работа компютърната мишка PMSOW01 не изисква инсталиране на допълнителен софтуер. В доставния комплект са включени две батерии от стандарта ААА, кратка инструкция за експлоатация и гаранционна карта, валидна две години след датата на закупуване на мишката. Prestigio PMSOW01 ще се появи на европейския пазар в края на август 2011 година на ориентировъчната цена от 14 евро.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари