Prolimatech пуска линията бюджетни CPU-охладители Megahalems Basic

0
147

Охладителните процесорни системи от марката Prolimatech Megahalems се считат за едни от най-ефективните решения в своя клас, но цените им започват от $ 70 в САЩ, което не е по джоба на всеки потребител. За потребителите с ограничен бюджет, компанията реши да предложи няколко евтини варианта на горните охладителни системи, които ще принадлежат към фирмената линия Megahalems Basic.

Първият в списъка е модела Megahalems Basic-81, който по размери е идентичен с оригиналната версия. Производителят тук е използвал еднакъв брой пластини, както в стандартния модел, но те не са изработени от алуминий, а от неръждаема стомана. Наличните медни топлинни тръби са с никелирано покритие и са полирани до огледален блясък. Версията Megahalems Basic-81 ще струва $ 32.

По-компактния модел Megahalems Basic-45 има 45 алуминиеви ребра и две медни 6 мм топлинни тръби, които поемат горещия въздух от медната основа. Охладителят ще се предлага в стандартен комплект, което позволява цената му да е $ 14.

Също така компанията твърди, че работи над модела Megahalems Basic-48, за който не е трудно да се досетите, че използва 48 алуминиеви пластини, пронизани от три никелирани медни топлинни тръби. Цена на този модел все още не е обявена.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари