QCY T1C TWS: безжични слушалки с Bluetooth 5.0 и цена $17,99

1
358

Безжичните слушалки QCY T1C mini Bluetooth 5.0 TWS за защитени от прах и вода според изискванията на IPX4 стандарта. Използват се 6 мм излъчватели, осигуряващи висококачествен кристален звук. Във всяка слушалка е поставена акумулаторна батерия с капацитет 43 mAh, като теглото на едната е едва 5 грама. Времето на автономна работа е в рамките на 3-4 часа.

Въпреки че няма фиксатори, слушалките без проблеми остават на ушите благодарение на специалната си конструкция. При правилен подбор на размера на слушалката с поставени силиконови накрайници няма опасност те да изпаднат.

Безжичните слушалки QCY T1C mini Bluetooth 5.0 TWS се идеални за тичане или просто разхождане. Максималното разстояние на устойчива връзка е 10 метра. На всяка една от тях е поставен бутон, който може да се използва за временно спиране на звука, за избор на трак и за включване. Използва се безжичната връзка Bluetooth 5.0. След включване, слушалките бързо се свързват една с друга, а след това се включват към смартфона. Вградена е технология за интелигентно погасяне на шумовете.

Поддържат се протоколите HFP / HSP / A2DP / AVRCP, а капацитетът на батерията в бокса е 380 mAh. Времето на зареждане на слушалките е 30-40 минути, а боксът се зарежда за около 1,5-2 часа.

  • Безжичните слушалки QCY T1C mini Bluetooth 5.0 TWS могат да бъдат закупени оттук
  • Цена: $17,99

 


Платено съобщение

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Редовен потребител
Редовен потребител

„IPX4 стандарта“ не дава нивото на защита от прах според стандарта, а само, че е защитено от пръски вода от всякаква посока.