Qosmio DX730 – стилен моноблок от Toshiba

0
18

На изложението за битова електроника IFA 2011 бе анонсиран още един нов продукт – стилният моноблок на японската компания Toshiba, носещ обозначението Qosmio DX730. Най-интригуващата особеност на този компютър е наличието на технологията Resolution+, която, според производителя, е способна да оживи и да придаде блясък дори на най-скучната и невзрачна картина.

Техническите характеристики на устройството не впечатляват с нещо особено, но напълно съответстват на съвременните стандарти: процесор Pentium Core i3 или Core i5 (по избор), до 6 GB оперативна памет, твърд диск с капацитет 1 терабайт, оптично устройство Blu-ray, ТВ тунер и вградени високоговорители.

Заслужава да бъде отбелязан и 23-инчовият мултитъч Full HD монитор, на който със сигурност се пада и по-голямата част от стойността на компютъра. Между другото, продажната цена на новия продукт така и не бе обявена, но, имайки предвид другите подобни продукти на пазара, е малко вероятно тя да бъде под 1 500 щатски долара. Информация относно ориентировъчните срокове за появата на Qosmio DX730 в търговската мрежа също не бяха огласени.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за