Razer подмени сензора и батерията в новата версия на безжичната мишка Lancehead

0
243

Компанията Razer обяви, че започва продажбите на усъвършенстваната версия на безжичната мишка Lancehead. Специалистите на компанията са поставили новия оптичен сензор Razer 5G, който се използва във флагманските манипулатори като Razer DeathAdder Elite. Едновременно с това, значително е увеличено времето на автономна работа на устройството. Сега Razer Lancehead може да работи 50 часа с едно зареждане, което е двойно повече от предишния модел Lancehead (24 часа).

Резолюцията на новия оптичен сензор Razer 5G е 16000 DPI, като той може да проследява движение на курсора със скорост до 450 инча в секунда (IPS) или около 11,5 метра в секунда. Използва се фирмена безжична технология, базирана на механизъм с адаптивна промяна на честотата (AFT). Управляващият чип непрекъснато сканира честотните канали на всеки няколко милисекунди и плавно променя честотата, ако са регистрирани силни смущения. По този начин се осигурява надеждна и бърза връзка без лагове.

Габаритните размери на новата компютърна мишка са 117 х 71 x 38 мм при тегло 110 грама. В комплекта е поставен USB кабела за зареждане на устройството. Вградена е подсветката Razer Chroma, поддържа се софтуера Razer Synapse 3 за съхранение на профила в електронен облак. Налични са девет програмируеми бутона.

Новият модел на безжичната компютърна мишка Razer Lancehead може да бъде закупен от официалния сайт на компанията при цена $140.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за