Razer разширява линията си от гейминг мишки. Този път новите попълнения са наследниците на DeathAdder и Basilisk. Новите продукти идват с добавка към името V2.

Да започнем от DeathAdder V2

Тук е добавен Focus+ оптичният сензор, който може да осигури 20 000 DPI. Добавени са и оптичните суичове на бутоните. Използват се лазери за регистрирането на кликове, което прави процеса по-точен. Имаме и SpeedFlex кабел. Дизайнът е променен с цел повече контрол. Покритието на мишката е устойчиво на изпотяване на ръката. Ръкохватките са гумени за по-добър контрол. Има промяна в скрола, който се върти по-отчетливо, без да се повишава съпротивлението.

По отношение на бутоните за персонализация, те са осем на брой. Настройват се посредством Razer Synapse 3 софтуера, а HyperShift позволява обвързването на бутоните с макроси. Има поддръжка за Razer Chrome RGB осветление. Добавена е вградена памет за 5 различни профила с настройки.

Какво е новото в Basilisk V2?

Това е мишка от по-висок клас, макар и да споделя някои черти с гореспоменатата. Тя предлага повече програмируеми бутони – 11 на брой. Тук има възможност за настройване на съпротивлението на скрола. Разполага и с различен дизайн. Останалите спецификации са идентични.

И двете мишки вече са налични на сайта на компанията. Цената на първата е $69.99, а на втората е $79.99.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Арнолд Шварц е негър
Арнолд Шварц е негър

на рейзър отпадъците…