Razer представи първия си лаптоп за игри

2
117

Razer, известен с безбройните си периферни устройства за игри, навлезе в напълно нова територия – персоналните компютри. В края на настоящата седмица компанията обяви новия си ноутбук за игри – PAX Prime, който е изпълнен с характеристики за геймъри, по-тънък е от един инч и е с алуминиево тяло.

Основните технически характеристики на компютъра са: процесор 2,8 GHz Intel Core i7; памет 8GB RAM; видео карта 2 GB NVIDIA GeForce GT 555M; 17-инчов дисплей с LED подсветка.

Потребителският интефейс Switchblade на Razer, който бе представен през януари в концептуален видеозапис, отличава компютъра от останалите преносими, предназначени за игри.

Сега Switchblade се появява в дясната част на клавиатурата. Десет бутона осигуряват бърз достъп до команди в играта. Тези бутони се променят в зависимост от това какво играе потребителят. Под тях се намира LCD екран с две функции, който показва информация, отнасяща се за играта, когато потребителят използва мишка и се превръща в multi-touch trackpad, когато не се използва мишка.

Razer определя Blade като първия в света „истински” лаптоп за игри.

Цената на компютъра е $2 800.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Puppet Master
Puppet Master

Скромна цена, само 2800 долара

Hip-Hop_Blond
Hip-Hop_Blond

За тия пари такава десктоп машина ше си сглобя (на която няма да и прегрява дъното и ше е с истински монитор и клавиатура), че чак жал ше ми стане за т’ва „razer“-че…