Razer работи върху портативно гейминг устройство, което изглежда доста като Nintendo Switch. Поне такъв извод можем да си извадим от заявление за патентноване, което загатва за конзолата. Тя ще има голям тъчскрийн и два контролера отстрани, които могат да се откачват.

Те могат да се включват и изключват, в зависимост от това дали ще разбиваме враговете във Fortnite, или ще гледаме филм от Netflix.

За продукта разбираме от Let’sGoDigital. Документите по патента опитват хадруера като мобилно устройство с два контролера, които могат да се свалят. Не става ясно какви ще са размерите на конзолата или отделните ѝ компоненти.

Можем обаче да направим предположение, че Razer конзолата ще е значително по-голяма от Nintendo Switch, което има 8.2-инчов екран. Залагаме, че екранът ще е с размер от около 10 инча.

Няма информация за това кога ще видим мистериозният проект на Razer на пазара или поне как ще е неговото име. Няма и гаранция, че ще види бял свят въобще. Компанията често заявява патенти за хардуер, върху който работи, но само малка част от него стига до нас потребителите.

Имаме представа какво може да се задава, но все още сме далеч от потвърждение, че това ще се случи.

Как ви изглежда устройството на снимката? Харесва ли ви повече от конзолата на Nintendo?

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Арнолд Шварц е негър
Арнолд Шварц е негър

Тая марка е пълен бoклyк, и то скъп всичко, което продават има по евтин и качествен аналог. За клавиатури специално не стават за нищо, особено и като има вечни модели, като IBM Model F/M, ALPS, Cherry и други стари клавиатури с DIN5, PS2 конектори…

CBR
CBR

Тия май са се налъхали като гугутките в големите градове с много мръсен въздух. Сони и Майкрософт едвам се борят с тая пишка, та те тръгнали. Може и да са се самозабравили, след като им се купуват безобразно надценените продукти, ама при конзолите не стоят така нещата – не са една и две фирмите дето си „счупиха главите“ там…

pesho
pesho

overpriced shit…