Razer Tiamat 7.1 – геймърски слушалки с обемен звук и 10 високоговорителя

5
233

Компанията Razer представи Tiamat 7.1 – първите в света геймърски слушалки, оборудвани с десет високоговорителя (по пет във всяка слушалка), осигуряващи 7.1-канален обемен звук. Във всяка гарнитура за ушите се намират нискочестотен високоговорител (с диаметър 40 mm, съпротивление 16 ома и чувствителност 116 db), страничен и заден говорител (20 mm, 32 ома, 120 db) и фронтален и централен високоговорител (30 mm, 24 ома, 102 db).

Слушалките са оборудвани с дистанционно управление, което регулира силата на звука на всеки канал, дълбочината на баса и разположението на виртуалния източник на звука. Освен това, с негова помощ потребителят може да превключва Tiamat 7.1 в стерео режим или да подаде аудиосигнала към външна акустична система, свързана към пулта.

Микрофонът на слушалките е снабден със система за потискане на шума и има честотен диапазон от 50 до 16 000 Hz и съотношение „сигнал-шум“ 50 db. Конструкцията на слушалките притежава повишена издръжливост, разчетена за интензивна употреба, а сменяемите възглавнички за ушите са изработени от изкуствена кожа.

Доставките на слушалките Razer Tiamat 7.1 ще започнат през четвъртото тримесечие на текущата година на цена от $ 180.

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
5 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
killchain
killchain

Предпочитам пасивни слушалки само с два говорителя, това прави ли ме старомоден?

mKrotiFy
mKrotiFy

цената ми уби мерака

Agentpat™
Agentpat™

И не само на теб! Изобщо с тази си политика Razer правят така, че като им видиш цените на мишките и на клавиатурите (и на т.н. разни аксесоари), да избягаш с писъци и рев!

killchain
killchain

Бих ги дал, стига да знам за какво ги давам. Но за 7.1 в слушалки – не, мерси.

Светльо
Светльо

Интересно дали наистина ще звучат обемно. Ако да, то $180 не са чак толкова много.