Rescuecom обяви производителя на най-надеждните компютри

11
1712
Rescuecom

Американската компания за ремонт на компютърни устройства Rescuecom обяви резултатите от своето изследване на надеждността на компютрите в САЩ.

Рейтингът на производителите на най-надеждни компютри се оглавява от Samsung Electronics, с 6,4% дял от американския компютърен пазар и с 1,63% случаи на ремонт. Samsung Electronics получи 393 точки рейтинг на надеждността в класацията на Rescuecom.

На второ място в рейтинга на Rescuecom е класирана Lenovo с 14,9% пазарен дял, 5,9% случаи на ремонт и 253 точки. Apple е на трето място с 12,7%, 8,7% и 145 точки. Dell е на четвърто място, а на пето е класиран Microsoft със своята серия Surface.

Според представителите на Rescuecom, компанията Samsung прави съществени инвестиции в повишаване качеството на своята продукция. Rescuecom нарече персоналните компютри на Samsung „най-добрият избор, предлагащ най-съвременни технологии при достъпна цена„.

Samsung и Apple отдавна се борят за първото място в годишния отчет на Rescuecom за надеждността на компютърните системи. Тази година първото място е за Samsung.

Годишният отчет по надеждността се цени от американските потребители, понеже показва, дали новият и скъп компютър няма да стои непрекъснато в сервиза за ремонт.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
11 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари