RIM представи два нови смартфона

0
19

Компанията Research In Motion (RIM) рядко обновява продуктовата си гама от смартфони BlackBerry и повята на ново устройство в тази гама е винаги голямо събитие за почитателите, като не отдавна американският производител представи поредните си два нови модела BlackBerry Bold 9650 и BlackBerry Pearl 3G.

Първият апарат представлява традиционен моноблок с пълноценна QWERTY-клавиатура, като от RIM все още пазят в тайна подробностите, около хардуерните характеристики на това устройство, но е известно, че моделът ще притежава голям дисплей с висока резолюция, съобщава The Street. Известно е още, че споменатото устройство ще притежава 3,2-мегапикселова камера, както и модули Wi-Fi (802.11b/g) и GPS. Що се касае до комуникационните възможности на смартфона, то той може да работи в мрежите GSM и HSPA или GSM и CDMA/EV-DO (Rev A).

BlackBerry Pearl 3G е изпълнен в традиционния за моделите BlackBerry моноблок с пълноценна QWERTY-клавиатура, като броят на бутоните в това устройства е намален на половина и на един бутон присъстват по-два символа, като този подход позволява намаляване на ширината на телефона. Относно техническите характеристики на BlackBerry Pearl 3G, то те са много сходни с тези на BlackBerry Bold 9650, но притежава по-добър модул за безжични мрежи Wi-Fi (802.11b/g/n), а поддържаните мрежи, тук са ограничени до GSM и HSPA. Двете устройства притежават още и оптичен тъчпад, а в продажба BlackBerry Bold 9650 и BlackBerry Pearl 3G ще се появят през следващия месец.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари