RK-9000 – серия клавиатури от компанията Rosewill

0
47

Компанията Rosewill възнамерява да представи своята серия механични клавиатури RK-9000 на специализираното изложение на игралната индустрия PAX Prime 2011, което ще се проведе от 26 до 28 август в американския град Сиатъл.

В устройствата се използват бутони Cherry MX, даващи ясно усещане за допир. Ходът на клавишите в клавиатурите е 4 милиметра, а разстоянието между техните центрове е 19 mm. Точно с такива клавиши шведската компания Mionix оборудва своята клавиатура Zibal 60. За да не се изтрива боята по клавишите, символите върху тях са гравирани с лазер.

Клавиатурата е изпълнена върху боядисано в червено метално шаси, а самите бутони могат да бъдат в черен, син, кафяв или червен цвят. Механизмът на всеки клавиш е разчетен за 50 милиона натискания. Едновременно могат да бъдат натиснати всички 104 клавиши. Клавиатурата е с размери 440 х 138 х 38 милиметра и тежи 1,6 килограма.

Указаната на сайта на производителя цена на моделите от серията RK-9000 99 щатски долара. Компанията дава тригодишна гаранция на своите продукти.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за