Германската компания Roccat разшири своя асортимент геймърски компютърни мишки с новия модел Kone Aimo. Новите манипулатори имат стилен дизайн и се продават три различни модела с три цветови десена.

Roccat Kone Aimo се базира на модифицирания оптичен сензор PixArt 3361 с кодово име Owl-Eye. Резолюцията на този сензор може да се регулира от 100 до 12 000 DPI със стъпка от 100 DPI. Устройството може коректно да следи преместването на курсора при скорост на мишката до 250 инча в секунда (IPS) или 6,35 метра в секунда.

Честотата на сканиране е типична за този тип устройства – 1000 Hz, а времето за реакция е едва 1 милисекунда. В новата геймърска компютърна мишка се използват фирмените превключватели Roccat с ресурс от 50 милиона клика. За включването към компютърната система се използва USB кабел с дължина 1,8 метра. Теглото на устройството е 130 грама.

Мишката е оборудвана със светодиодната подсветка Aimo, светенето на която може да се настройва с приложението  Roccat Swarm, Отгоре са поставени 3 бутона, като най долният по подразбиране се използва за технологията Easy-Shift[+], позволяваща включването на външни функции и макроси.

Геймърската мишка Roccat Kone Aimo вече се продава в Европейските електронни магазини при цена 80 евро.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари