ROCCAT Studios стартира продажбите на геймърската мишка Lua Tri-Button

0
54

Германската компания ROCCAT Studios разшири портфолиото си от маркови периферни устройства с геймърската мишка Lua Tri-Button Gaming Mouse. Производителят позиционира новия продукт като геймърски модел, подходящ за използване както от хора, служещи си с дясната ръка, така и от левичари, който осигурява високо ниво на комфорт и демонстрира висока производителност.

Lua Tri-Button Gaming Mouse е оборудвана със сензор Pro Optic R2, като потребителят може да избира измежду стойности за резолюцията 250, 500, 1000, 1250, 1500, 1750 и 2000 dpi. Настройките могат да бъдат променяни директно в хода на играта, като геймърът може да избере оптималната за него скорост и точност. В допълнение, мишката може да бъде програмирана за бързо превключване между няколко от най-често използваните настройки.

Страничните части на мишката са произведени от специален материал, предотвратяващ хлъзгането, а гладката ѝ повърхност е приятна на допир. Според разработчиците, мишката може да издържи на всеки геймърски маратон.

В САЩ Lua Tri-Button Gaming Mouse ще се продава на цена $ 29,99, а на европейския пазар тя ще струва 29,99 евро.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари