S23A700D – Full HD 3D монитор от Samsung

0
16

Компанията Samsung Electronics представи нов Full HD 3D монитор със светодиодна подсветка, носещ обозначението S23A700D. Както отбелязва производителят, новият модел в линията 3D монитори на Samsung се отличава с широка функционалност, надеждност и елегантен дизайн. Той представлява продължение на линията 3D LED монитори на Samsung от Серия 7, представена през май.

Samsung S23A700D представлява пълноценно 3D решение, като в доставния комплект на устройството влизат и активни 3D очила. Те се синхронизират с монитора чрез Bluetooth, не ограничават ъгъла на обзор и осигуряват с 30% по-висока яркост. Освен това, потребителят може да закупи и допълнителни очила за гледане на 3D съдържание с приятелите или семейството си. Честота на опресняване 23-инчовия екран е повишена до 120 Hz, като мониторът е снабден с HDMI вход и позволява към него да бъдат свързвани различни мултимедийни устройства като фотоапарат, камера или Blu-ray плейър.

Мониторът S23A700D е оборудван с процесор 3D HyperReal Engine, който отговаря за качеството на 2D и 3D картината, като същевременно може да конвертира изображението в триизмерен формат. Дисплеят се отличава с ниско време за реакция (2ms GtG) и широка цветова гама (100% sRGB), което позволява висока точност при изобразяването на цветовете. В допълнение, в монитора се използва екран с гланцово покритие Ultra Clear Panel, който намалява количеството на отблясъците и осигурява контрастно изображение.

Samsung S23A700D поддържа редица екологични технологии. Сред тях е технологията Eco Motion, която автоматично изключва дисплея, ако потребителят не е пред монитора, а функцията EcoLight регулира яркостта на екрана в зависимост от осветеността на заобикалящото устройството пространство. Тези технологии позволяват реализирането на икономия на електроенергия и допринасят за опазването на околната среда. 3D мониторът Samsung S23A700D ще се появи в продажба на европейския пазар в последната седмица на август на ориентировъчната цена от 297 евро.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за