Samsung анонсира телевизора-картина The Frame

0
1200

По време на своето специално мероприятие в Париж Samsung Electronics не само обяви глобалните продажби на новите QLED телевизори, но съобщи и подробности за своя телевизора-картина The Frame. Устройството бе показано на изложението CES 2017, но тогава почти нямаше подробности.

Продажбите на принципно новия телевизор The Frame ще започнат в Северна Америка още тази пролет. Засега цената не е обявена.

Производителят описва The Frame като интересен панел, който може да се разглежда като дизайнерска изисканост и дори като предмет на изкуството. Причината за това е специалният режим „Галерия“ при който телевизорът много прилича на картина с рамка.

След изключването на телевизионния режим устройството The Frame се превръща в своеобразна картина. Производителят предлага на потребителите над 100 висококачествени и реалистични изображения от различни жанрове, включително пейзажи, архитектура, дива природа, рисунки и т.н. Предвидени са и допълнителни опции, като избор на различни рамки, може да се постави специален триножник, който имитира картина на статив. Освен това The Frame може да бъде закрепван плътно към стените и има прозрачен оптичен кабел. Предлага се и специалния стенд Studio, ако закрепването на стената не се получава красиво.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за