Samsung безплатно ще подменя верижката в Gear S2 при повреда

0
21
В сравнение с предишните модели смарт-часовници на компанията Samsung, Gear S2 се отличава с разнообразие от избор на стил, благодарение на широкия си набор от циферблати и гривни или верижки, които по желание може да се подменят.

За съжаление, в собствениците на стандартната версия на умния часовник Gear S2 Sport възникнаха проблеми с подмяната на гумираната каишка. В компанията са постъпили жалби на няколко собственика на смарт-часовника относно неговата повреда. При честа подмяна или твърде плътна стегнатост около китката, каишката се къса по местата, където щифта се фиксира, след което вече става невъзможно използването на тази верижка.

Ресурсът sammobile.com съобщава, че южнокорейската компания скоро ще започне подмяна на повредените верижки с нови. За това свидетелства и документът за вътрешно ползване на Samsung.

Трябва също да се отбележи, че не всички собственици на Gear S2 Sport ще могат безплатно да подменят повредените си верижки. Тази възможност ще бъде предоставена само на тези, чийто каишки са се повредили при сваляне на смарт-часовника от китката по време на нормална употреба или по време на подмяна с друга. Все още не е ясно колко дълго ще се извършва подмяната и какви формалности ще трябва да се попълват. Но важното е, че Samsung е признала за наличието на проблем и е готова да го отстрани.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за