Samsung добави Boingo Wi-Fi към новия Samsung ST5500/CL80

0
18

Boingo Wireless анонсира, че новият Wi-Fi фотопарат от Samsung ще се предлага заедно с предварително инсталиран софтуер Boingo, позволявайки на потребителите да се свързват към 125000 Boingo Wi-Fi точки за достъп в целия свят за да споделят своите снимки и видео файлове.

Първоначално, софтуерът Boingo ще се инсталира на цифровия фотоапарат Samsung ST5500/CL80 и на потребителите ще бъде предложен тримесечен безплатен достъп до Boingo Wi-Fi. Поддръжката за допълнителни модели ще бъде допълнително обявена.

Boingo и Samsung си сътрудничат тясно за да разработят безпроблемна връзка на Samsung ST5500/CL80, компактен фотоапарат с многобройни функции, включващи 14.2-мегапикселов сензор, записване на видео с HD качество, премиум лещи,сензорна клавиатура, Wi-Fi и Bluetooth безжична свързаност.

Цифровият фотоапарат Samsung ST5500/CL80 с предварително инсталиран софтуер Boingo ще бъде достъпен в повечето региони по света; Наличността в САЩ ще бъде обявена в близко бъдеще. Потребителите получават първите три месеца безплатен Boingo посредством прост процес на регистрация в сайта www.boingo.com/samsung. След промоционалния период потребителите имат възможност да се абонират за Boingo Mobile – $7.95 месечен план за неограничен Wi-Fi достъп на 125000 места в целия свят.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари