Samsung попълни асортимента си от акустични системи и док-станции за iPod

0
40

Компанията Samsung представи няколко нови звукови системи, включващи два акустични формата Soundbar: HW-C450 и HW-C451. Тези двуканални устройства са окомплектовани с отделни субуфери. Сред особеностите следва да се отбележи наличието на модул за безжични мрежи, което спомага за контакта на нискочестотните колонки със звуковата система, а в допълнение може да се отбележи отсъствието на защитна решетка пред високоговорителите.

Мощността на акустичните системи е 280 W, но до този момент е известна само малка част от отличителните характеристики между HW-C450 и HW-C451. В първия случай звуковата система е изпълнена от пластмаса (събуферът е дървен), а във втория случай материалът е алуминиев и сребрист. За включването на устройството към източник на аудио-сигнал се използва оптичен вход, а в близко бъдеще от Samsung планират пускането на безжична док-станция за iPod/iPhone – HT-WDC10, но нейните характеристики до този момент не са известни.

Акустичната система HW-C450 ще постъпи в продажба на цена от $350, а HW-C451 и HT-WDC10 ще се появят постепенно по магазините в света. Цената на алуминиевата звукова система все още не е известна, а док-станцията ще бъде предлагана за $150.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари