Samsung представиха 75-инчов 3D телевизор с интеграция на специално издание на Angry Birds

1
66

Samsung анонсираха нов 75-инчов 3D телевизор на име ES9000 LED Smart 3D TV. Моделът е тънък едва 0,78 сантиметра и е натъпкан с интересни функции. Най-вълнуващата екстра обаче е интеграцията на специално издание на играта Angry Birds, която може да се управлява с жестове. Това е първият телевизор на пазара, който предлага въпросното издание на успешната игра.

От Samsung обявиха, че скоро играта ще бъде достъпна и на потребителите на други модели телевизори от линията Smart TV, в това число моделите Plasma 8000 и 2012 LED 7500. Кога ще стане това обаче на този етап не е ясно.

Що се отнася до новия модел, той ще бъде представен в Съединените щати през август. Като се вземе предвид цената му от $9999 обаче би било трудно да повярваме в успешния му старт. Иначе, за всички тези пари, потребителите ще получат екстри като вградена камера за услуги за видео разговори от типа на Skype, както и познатите функции от линията Smart TV като управление с глас, софтуер за разпознаване на лица, управление с жестове и поддръжка на приложения като Facebook и Tetris.

Новият телевизор освен това използва технологията Sound Share, която свързва с помощта на Bluetooth телевизора с озвучителните системи на Samsung от линията Wireless Audio Dock. Към цената са включени и четири чифта 3D очила. От компанията твърдят, че това е LED моделът с най-добро качество на картината, който някога са произвеждали. Дали е така, ще разберем когато излезе на пазара.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари