Samsung представиха MP3 плейъра Galaxy Muse

0
15

Samsung представиха нов продукт от линията Galaxy, този път MP3 плейър. Устройството носи името Muse и веднага прави впечатление със стилния си изчистен дизайн, който донякъде напомня iPod Shuffle на Apple. Приликата между двете устройства е в минималистичния дизайн, залагащ само на най-основните бутони за навигация.

По форма и цвят Galaxy Muse напомня речно камъче, като това със сигурност не е случайно – сигурно помните, че и смартфонът Galaxy S III има дизайн вдъхновен от природата. Плейърът се продава и в бял цвят. Muse може да се включи директно в Galaxy S III или в Samsung Galaxy Note 2, като по този начин се осъществява директна синхронизация на съдържанието между двете устройства.

Устройството има 4GB вградена памет, а батерията му издържа до 6 часа непрекъснато слушане. Muse ползва и специално приложение за Android на име Muse Sync Android, което му позволява да синхронизира музика без помощта на компютър по начина описан по-горе. Плейърът просто трябва да бъде свързан с единия от двата смартфона чрез предвидения за целта жак.

Плейърът може да се закача на джоба или на ръкава, което го прави идеален за ползване по време на трениране. Цената му е $50.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари