Samsung представи новия 3D-телевизор UE60D8000

0
47

Компанията Samsung Electronics представи новия 3D LED-телевизор Samsung UE60D8000, диагоналът на който е 60-инча. В комплект с телевизора идват и фирмени Bluetooth 3D-очила.

Телевизорът е оборудван с процесор Samsung 3D HyperReal Engine, който осигурява реалистично възпроизвеждане на изображението с висока разделителна способност. Екранът е с честота на опресняване 240Hz, време за реакция 2мс и подобрена LED подсветка. За високото качество на изображенията се грижат технологиите 3D Auto Contrast, Ultra Clear Panel, технологията за локално триизмерно затъмнение Micro Dimming, технологията за локално усилване на контраста LCE, такава за подобряване на цветопредаването Wide Color Enhancer Plus и функцията Clear Motion Rate 800Hz.

Телевизорът Samsung UE60D8000 е създаден в съответствие с концепцията Smart TV и разполага с вграден WiFi адаптер. В основата на умния телевизор стои интерфейсът Smart Hub, който обединява всички мултимедийни услуги. Функцията SearchAll позволява бързото намиране на всеки нужен файла в домашната колекция или в Интернет. Услугата Social TV дава възможност за следене в реално време на събитията в социалните мрежи.

Магазинът Samsung Apps позволява изтеглянето на приложения за всеки вкус. Новият уеб-браузър, с поддръжка на Flash, е оптимизиран за Smart TV и осигурява достъп на телевизора до всеки интернет-сайт. Телевизионната версия на браузъра поддържа същите удобни функции както обикновения браузър на компютъра: отметки, история, оразмеряване на изображенията и т.н.

Функцията ConnectShare Movie дава възможност за гледане на видео, снимки и възпроизвеждане на аудио-файлове от външни портативни USB-устройства. Фирмената технология AllShare и DLNA-връзката позволяват обединяването на всички сертифицирани цифрови устройства в една мрежа със Samsung UE60D8000 и споделянето на различно мултимедийно съдържание.

Новият LED-телевизор се отличава с ниското си енергопотребление. Датчикът Eco Sensor измерва нивото на осветеност в стаята и автоматично настройва яркостта на изображението на екрана. При голяма осветеност, яркостта на картината се увеличава, а при слаба – се намалява.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за