Samsung представи системата за домашно кино HT-D7500W

1
296

Компанията Samsung Electronics представи домашния кинотеатър HT-D7500W с 3D Blu-ray плейър и акустична система 5.1 с обща мощност 800 вата.

HT-D7500W се състои от шест акустични системи, притежаващи футуристичен дизайн с преобладаващи заоблени форми и плавни линии. Този необичаен външен вид отлично се съчетава с линията телевизори на Samsung от 2011 година. Задните говорители са свързани към усилвателя безжично и могат да бъдат монтирани на всяко удобно място. Основният блок на домашния кинотеатър е предназначен за монтиране на стената.

Видеопроцесорът 3D HyperReal Engine осигурява ясно, детайлно изображение във формат Full HD и 3D Full HD. Количеството налично 3D съдържание не се ограничава до 3D Blu-ray носителите – с вградения в системата конвертор от 2D към 3D съдържание потребителят може да направи триизмерен всеки видеоклип или снимка. Ефектът на пълно потапяне се допълва и от обемния звук на 5.1-каналната акустична система, поддържаща технологиите Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD и DTS-HD Master Audio Essential. Собствената разработка на Samsung в областта на цифровото усилване на звука Crystal Amplifier Plus създава HD звучене с максимално качество. Тази технология използва метод за двойно филтриране на аудиосигнала с цел премахване на интерференциите и осигуряване на кристално чист звук. В допълнение, функцията Intelligent Power намалява изкривяванията и осигурява динамичен и детайлен звук дори при некачествен входящ сигнал.

За преглед на снимки, гледане на филми или слушане на музика не е задължително да се използват дискове – Blu-ray плейърът поддържа възпроизвеждане на файлове от външни USB устройства. Функцията за мащабиране на видеото Video Up-scaling пък конвертира видеосигнала със стандартна резолюция във Full HD за по-комфортно гледане на телевизори с голям диагонал на екрана.

Samsung HT-D7500W поддържа технологията AllShare, която позволява създаването на безжична домашна мрежа с всички съвместими устройства. По този начин на екрана на телевизора може да бъде възпроизведен филм, който се съхранява на лаптоп, както и снимка, направена с мобилен телефон. Налице е и функцията Anynet+, даваща възможност за управляване на всички свързани към Blu-ray плейъра устройства с марката Samsung с помощта на едно единствено дистанционно управление.

Домашният кинотеатър HT-D7500W е създаден по концепцията Samsung Smart TV. Интерфейсът Smart Hub позволява бързо откриване на нужните файлове благодарение на функцията Search All, следене на ставащото в социалните мрежи благодарение на приложението Social TV, сърфиране в Интернет, както и изтегляне на приложения от магазина Samsung Apps. Всичко това може да се извършва и с помощта на пулта за дистанционно управление.

Домашният кинотеатър Samsung HT-D7500W вече може да бъде закупен в търговската мрежа в Европа на препоръчителната цена от 758 евро.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
0 Автори на коментарите
Крису Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Крису
Крису

ок, буфера и другите джаджи мога да ги приема, но сателитите са ужасно безформени…