Samsung представя дигиталния флипчарт Flip 2.0 – един нов поглед към по-добра работна среда

0
375

Продуктът идва в два варианта – 55 и 65-инчова версия – и представлява интерактивен дисплей с работни функции, който насърчава колаборацията за по-продуктивно и ефективно сътрудничество. С Flip 2.0 можете да творите свободно, благодарение на интуитивния потребителски интерфейс и функционалността на екрана, която предлага аналогово усещане – сякаш пишеш и работиш на хартия. Без значение дали планирате следващата си презентация, обсъждате следващия си проект или водите записки, дигиталният флипчарт помага да направите всичко бързо и лесно.

Дизайн, подходящ за всяко помещение

Подобно на предишния модел, Samsung Flip 2.0 е проектиран в светли цветове, за да създаде усещане за достъпност и ползваемост, като е красиво допълнение не само за офиси и заседателни зали, но и за модерни помещения за срещи.

Продуктът може да бъде разположен вертикално или хоризонтално, да използва подвижна стойка, за да се мести лесно от едно място на друго или да се закачи на стена чрез специалната конзола, която позволява пълно прилепване до повърхността без загуба на пространство. Допълнително, задната част на дисплея е оборудвана с магнитни скоби във всеки ъгъл на тялото, за да подсигури стабилност и защита от излишни движения.

Бърз и ефективен творчески инструмент

Samsung Flip 2.0 добавя още повече свобода на изразяване като позволява работа до 4 човека едновременно, като всички те могат лесно да селектират, местят, изрязват, избират и редактират съдържание. Това може да стане чрез употребата на вградената пасивна писалка или друго средство за писане, което няма да надраска екрана. Освен това, потребителите могат да синхронизират и управляват съдържанието на дисплея от свое лично устройство или да добавят бележки като изберат специалния бутон за това на дигиталния флипчарт.

Flip 2.0 дава шанс на всички артисти да изразят себе си като добавя нова функционалност – рисуване с четка в два нови режима – водни или маслени бои. Тази иновативна възможност е благодарение на технологията InGlass™, която осигурява безупречна работа без забавяния. А ако нещо трябва да бъде изтрито, то може да бъде премахнато интуитивно чрез жест за триене с дланта на ръката.

Подобрена съвместимост

Дисплеят на Flip 2.0 позволява безпроблемно презентиране, като предлага поддръжка за всеки уеб браузър и програма за преглед на документи, съвместима с Microsoft Word, PowerPoint и PDF. За още по-голямо улеснение, сега потребителите могат да използват готови вградени шаблони за работа на дигиталния флипчарт като календар, бележник и др. Приложението Samsung Workspace пък позволява достъп до облачни услуги без физическа или Bluetooth връзка до персонален компютър.

Универсална свързаност и оптимизирано управление

Samsung Flip 2.0 предлага редица нови функции и подобрени възможности за свързване, включително защитена безжична връзка, автоматични актуализации на фърмуера, LDAP синхронизация и система за сигурност и защита на файловете.

А сега, чрез поддръжката на e-mail, USB, HDMI, NFC свързаност и възможност за споделяне на екрана (Screen Mirroring), бележките и извършената работа от срещите могат да бъдат изпратени чрез Flip 2.0 в реално време до множество устройства, премахвайки необходимостта от допълнителни записки.

Същевременно за по-голямо улеснение при употреба в големи зали, дигиталният флипчарт позволява свързването и проектирането на съдържанието на друг външен екран или цифров дисплей с помощта на Wi-Fi или HDMI връзка.

Samsung Flip 2.0 е наличен в България в дистрибуторската мрежа.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за