Samsung пускат екологичен монитор

0
23

Samsung Electronics продължават зелената си серия, стремейки се да извоюват лидерски позиции сред компаниите конкуренти, посветили се също на производството на екологични продукти и нови технологии.

Този път Samsung ще блеснат с нов екологичен монитор. Моделът SyncMaster PX2370 осигурява максимално спестяване на енергия и отговаря на най-актуалните критерии за зелени „продукти”. Друга екохарактеристика на монитора е функцията му да свежда почти до минимум отрицателното въздействие върху околната среда. Всичко това обаче съвсем не намалява мощността и ефективността на работата на продукта – той притежава опциите на най-новите модели монитори. SyncMaster PX2370 е изработен от материали, които лесно се рециклират и не изискват боядисване.

В създаването на новия си екологичен монитор Samsung използва технологията Samsung Smart Sensor Technology. Тя позволява автоматичното настройване на яркостта на монитора в зависимост от интензивността на осветлението наоколо. Това става благодарение на специалните сензори за осветеност (ALS). Освен това картината е кристално чиста, което пък се дължи на новата технология за динамичен контраст Mega Dynamic Contrast Ratio и резолюцията Full HD (с мащаб 16:9). Мониторът на Samsung ще ви удиви с както с картината от филма, който гледате, така и с уникалните изображения и снимки.

Освен екологичен и изключително ефективен в работата си мониторът SyncMaster PX2370 е с модерна визия. Дебелината му е около седемнадесет милиметра, което го прави още по-изискан и елегантен. Устройството пристига и с RGB, DVI и HDMI разходи.

Samsung Electronics анонсираха своя „зелен” монитор преди няколко дена. Те обещаха да пуснат модела SyncMaster PX2370 тази година – в периода между месец май и април. От компанията не дадоха информация по повод някаква ориентировъчна цена на монитора.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари