Samsung пуска в България нов модул за хардуерно обновление на „умни” телевизори

5
36

 

Ако сте собственик на някой от „умните” телевизори на Samsung от линията за 2012 година, и по-точно на съвместим телевизор от сериите ES7000, ES8000 и ES9000 LED или E8000 Plasma – може би ще проявите интерес и към новата хардуерна добавка на компанията, която вече е в продажба и на българския пазар.

 

Това е Samsung Smart TV Evolution Kit, компактен модул, който е в състояние да превръща миналогодишния ви телевизор в най-актуалния модел на сезона всяка следваща година. Задачата на Evolution Kit е да актуализира вашия телевизор от 2012 година с най-новите функции на Smart TV устройствата от 2013 година. С други думи, за да бъдете в крак с времето, вече няма да ви се налага да си купувате чисто нов телевизор.

 

 

Тъй като представлява plug-and-play (буквално преведено постави и използвай) устройство, той се включва чрез специален слот на гърба на телевизора и е готов за работа. Процесът на инсталиране отнема само няколко минути. С новия модул телевизорът ви ще заработи забележимо по-бързо, ще имате и по-бързо и качествено взаимодействие с приложенията си, докато гледате филми. След това ще можете да превключвате между приложенията за умни телевизори на компанията в реално време с помощта на мултитаскинг мениджъра, да управлявате телевизора с естествен глас и жестове по-добре от всякога с помощта на функции като Smart Interaction, като използвате обикновени думи и по-естествени движения на ръцете, да ползвате функцията „разпознаване на лица”.

 

Иновацията притежава нов четириядрен процесор с тактова честота 1.3 GHz (вместо миналогодишния двуядрен процесор с честота 1 GHz),  по-мощен графичен ускорител (GPU 500MHz), 1.5 GB оперативна памет DDR3 и 4 GB флаш памет. В резултат на това вашият умен телевизор ще ви радва с по-високи скорости при стриймване на видеосъдържание, сърфиране в интернет и работа с приложения.

 

В допълнение, чрез Evolution Kit, Samsung S9 включва и безгранична съвместимост с всички бъдещи UHD видео стандарти на свръхвисока резолюция (4K).

 

При инсталиране на Evolution Kit, в телевизорите предишната версия на интерфейса Smart Hub се заменя с версия за 2013 г.

 

В комплект с Evolution Kit потребителите получават дистанционно управление Smart Touch Remote от 2013 година с вграден тъчпад и микрофон за гласови команди.    

 

Smart Evolution Kit от 2013 година е достъпен на цена от 599 лв.

 

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
5 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари