16.5 C
София

Samsung разкри датата на премиерата на таблета Galaxy Tab 3 Kids

Най-четени

Любослав Лозанов
Любослав Лозанов е част от Калдата от 2013 година насам. Завършил "Журналистика" в СУ "Св. Климент Охридски", той съчетава афинитета към спорта и технологиите с професионалното си поприще.


Samsung
официално обяви датата на премиерата на новия детски таблет Galaxy Tab 3 Kids. Устройството ще се появи на пазара в САЩ на 10-ти ноември, но все още не е ясно в офисите на кои мобилни оператори ще може да бъде закупено.

Основната идея на таблета е да привлече по-младите почитатели на технологиите. Galaxy Tab 3 Kids разполага със 7-инчов дисплей и операционна система Android, а хардуерните характеристики на устройството са идентични с тези на оригиналния Galaxy Tab 3. Единствената разлика е в по-цветния панел, както и инсталираните приложения в Galaxy Tab 3 Kids, които са изцяло насочени за детската аудитория.

Новият таблет на Samsung дори ще разполага с т.нар. „режим за деца“, който ще променя изцяло потребителския интерфейс и ще предлага на младите притежатели на устройството най-различни приложения и игри за образование и развиване на логическото мислене.

Цената на Samsung Galaxy Tab 3 Kids ще е 230 долара, а устройството ще може да бъде поръчано още на 1-ви ноември. Първите доставки обаче ще се осъществят не по-рано от 10-ти ноември.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини