Samsung разработват телевизор с вертикален изглед на екрана?

1
33

Samsung публикуваха в сайта си изображение, показващо продукт, който ще бъде представен на изложението CES. Както сами виждате по-долу, към изображението няма абсолютно никаква информация – нещо, което хвърли в смут технологичните медии. Дали това, което виждаме, не е нов вид телевизор с вертикален изглед на екрана?

За съжаление, можем единствено и само да гадаем. Някои предполагат, че става въпрос за телевизор, който ще може да „превключва“ от хоризонтален към вертикален изглед. Това обаче не отговаря на въпроса какво бихме получили от един потенциален вертикален изглед на екрана. Той би бил доста непрактичен предвид факта, че повечето телевизионни предавания са в широкоекранен 16:9 формат.

Според други, изобразеното устройство всъщност представлява таблет или смартфон. Те предполагат, че Samsung ще представят услуга за стрийминг подобна на AirPlay, която ще може да свързва в едно цяло всички устройства, които я поддържат. С подобна услуга, например, бихме могли да играем игрите, записани в телефона ни, на екрана на телевизора.

Друго, за което бихме могли да предположим, гледайки изображението, е прозрачен екран. Ако се вгледаме по-добре, обаче, ще видим, че на дисплея е показана снимка подбрана така, че да изглежда част от околната обстановка.

Е, не ни остава нищо друго освен да изчакаме до CES, за да разберем какво точно представлява този интересен продукт.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари