Samsung BD-D6500 – Blu-ray плейър с 3D HyperReal Engine и Smart TV

0
20

Компанията Samsung Electronics представи 3D Blu-ray плейъра Samsung BD-D6500, който притежава изискан дизайн, възможност за възпроизвеждане на видео във формат Full HD 3D и поддръжка на функцията Smart TV.

Новият продукт се отличава с необичайно местоположение и конструкция на оптичното устройство: то е разположено в средата на корпуса и няма подвижен капак. Интуитивното сензорно управление се активира дори при леко докосване на горния панел с пръст.

Samsung BD-D6500 е снабден с видеопроцесор 3D HyperReal Engine, който осигурява ярко и контрастно изображение както в 2D, така и в 3D формат. Иновативният процесор дава възможност за конвертиране на 2D видео в 3D, благодарение на което потребителят може в реално време да гледа сигнал от всеки източник в триизмерен формат.

Оборудваният с технологията Ultra Fast Play Blu-ray плейър осигурява мигновено четене и възпроизвеждане на дисковете. Плейърът може да възпроизвежда не само Blu-ray съдържание, но и видеоформати от по-старото поколение, като ги мащабира до Full HD резолюция. Поддръжката на безжичния протокол Wi-Fi и функцията Samsung AllShare позволяват създаването на безжична домашна мрежа за възпроизвеждане на съдържание от всички съвместими устройства.

Новата услуга Samsung Smart Hub осигурява лесен и удобен достъп както до видео и музика, така и до разнообразни програми. Функцията Search All позволява лесно и бързо да бъде открито съдържание, съхранявано на свързаните устройства или в интернет. Услугата Social Hub пък позволява общуване в различни социални мрежи, а магазинът Samsung Apps дава достъп до огромен брой приложения за всеки вкус: от игри до новинарски ресурси.

Blu-ray плейърът Samsung BD-D6500 вече се предлага на пазара на препоръчителната цена от 214 евро.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за