Samsung BD-F8500 3D Blu-ray HDD – PVR функции, 3D и мултитаскинг умения

1
186


Samsung BD-F8500 е нов 3D Blu-ray HDD плейър с функции за възпроизвеждане и запис на видео. BD-F8500 обединява в едно 3D Blu-ray плейър и Freeview PVR (Personal Video Recorder). С неговите PVR функции можете да записвате видео съдържание. Също така можете да записвате избрани предавания при зададен час. Плейърът разполага с таймер за запис. Новият формат на умното устройство предполага наличието на вградена памет (в случая тя е 500 GB). Размерът на вградения твърд диск позволява съхраняването на около 124 часа програми с HD резолюция или около 200 часа предавания със стандартна резолюция. Samsung BD-F8500 поддържа конвертиране на видео формати от 2D в 3D и обратно.

B D-F8500 може да бъде използван подобно на компютър с интернет. Вграденият актуализиран браузър прави сърфирането в интернет бързо, лесно и приятно. Изпълняването на тази задача с помощта на дистанционното управление ще бъде малко тромаво, но нищо не пречи да включите в операцията мишка и клавиатура. Преглеждайте сайтове, добавяйте към колекцията си нови приложения за Samsung Smart TV. Безпроблемната интернет връзка е от голямо значение при стрийм на аудио и видео съдържание, доколкото услугите, които го предлагат, се развиват с бързи темпове и може би е въпрос на време да заменят изцяло CD и Blu-ray дисковете, както и HDD носителите.

Способността на плейъра да изпълнява няколко задачи едновременно ще ви позволи да сърфирате в мрежата, докато работите с някое от приложенията и сваляте друго. Мултитаскинг талантът на BD-F8500 се дължи на бързия му двуядрен процесор.

BD-F8500 ще даде на телевизора ви достъп до Samsung Smart Hub, с неговите лесни за навигация панели за управление и възможностите за мигновен достъп до ТВ предложения в реално време, като не забравяме и за любимите ви приложения, снимки, видеа и музика.

Благодарение на AllShare технологията, присъстваща в менюто под името Photos, Videos & Music, на екрана на съвместим HDTV телевизор може да наблюдавате снимки и видео от вашия мобилен телефон, да играете игри и да ги контролирате с помощта на мобилния телефон (за целта ще ви бъде необходимо Allshare Android/iOS приложение). Функцията Screen mirroring (безжично свързване) ще ви позволи да свържете безжично вашия смартфон или таблет с вашия телевизор и ще възпроизведе дисплея на мобилното устройство върху екрана на телевизора. Плейърът чете множество формати: MP4, 3GP, XviD, MP3, WMA, AAC, FLAC, OGG, WAV, APE, JPEG, PNG, BMP, MPO и др.

Извличането на музика от компактдиск не е проблем за BD-F8500. С натискането на един бутон – бутона за извличане – плейърът ще конвертира CD в MP3.

Режимът Quick-Start привежда BD-F8500 в пълна готовност за работа за някакви си 0.5 секунди – отлично време за Blu-ray плейър. Технологията BD Wise автоматично синхронизира вашето Samsung устройство, свързано чрез HDMI, и оптимизира качеството на картината.

Най-забележителната особеност на Freeview HD е изключителната детайлност и отчетливост на изображението. При това записаните на вградения твърд диск HD програми се възпроизвеждат със същото превъзходно качество като предаванията на живо.

Изчистеният дизайн с гладки извивки на плейъра е истинско упражнение по минимализъм. Изключен, плейърът наподобява просто една черна кутия. Върху горния му панел, в кривата на един от ъглите му, е разположен кръгъл панел със сензорни бутони за управление, а под капаче в предната му част е скрит USB порт. Той ви позволява да възпроизвеждате музика, видео и снимки от USB устройства за съхранение. Освен безжично, имате възможност да свържете плейъра и чрез USB кабел.

Върху задния панел ще намерите HDMI v1.4 изход и оптичен цифров аудио изход, Ethernet, както и още един USB порт.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари