Samsung C3300 – бюджетен тъчфон с новия интерфейс Touchwiz Lite 2.0

0
31

Компанията Samsung Electronics представи новия тъчфон Samsung C3300, който ще се предлага на достъпна цена. Моделът Samsung C3300 е оборудван със сензорен дисплей, чийто диагонал е 2,4-инчов и използва нов интерфейс, под наименованието Touchwiz Lite 2.0. Новото устройство поддържа до седем работни плота с пълноекранни виджети и интуитивно меню, във формат 3×3 с интерфейс Cartoon UI. В телефона е наличен удобен браузър, услуга SNS Link за мигновен достъп до социални мрежи и универсален чат-клиент, поддържащ всички основни услуги за мигновен обмен на съобщения.

Мощният звуков процесор позволява чисто и обемно звучене при възпроизвеждане на музика, като телефонът може да бъде включен към слушалки чрез стандартен конектор с диаметър 3,5 мм. Samsung С3300 ще позволява прослушване на мелодии във фонов режим, паралелно с използването на браузъра или други налични приложения. В новия тъчфон на Samsung е налично FM-радио с поддръжка на RDS и вградена 1,3-мегапикселова камера с функции, които не са само за заснемане на снимки и видео.

За съхранението на информацията се използва карта памет с капацитет до 8 GB, а вграденият акумулатор е с капацитет от 1000 мАч, което е достатъчно за работа на устройството продължително време.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари