SAMSUNG EVO Plus Micro SD Card – скорост и издръжливост на примамлива цена

6
1068

Независимо дали се занимавате професионално със снимане или не, най-вероятно имате фотоапарат или камера, която особено през лятото лесно запълва капацитета на своята карта.

Покупката на допълнителна SD или Micro SD карта памет по това време на годината е нещо съвсем естествено, а ако и вие сте от онези, които търсят най-доброто и изгодното, споделяме с вас една оферта на която попаднахме в eBay.

В момента 128 GB карта SAMSUNG EVO Plus Micro SD Card се продава за $20, което определено е най-добрата цена, която сме виждали за този клас продукт.

Скорост и издръжливост

Това са двете неща, които най-вече могат да характеризират тази карта с памет. Тя е идеална както за бързо снимане, така и за запис на 4k UHD видео, тъй като скоростта и на четете и писане достига до 100 МВ/сек и 90 МВ/сек съответно. При сваляне на материалите на вашия лаптоп, това на практика ще означава, че ще можете да трансферирате 3 GB видео за само 38 секунди.

Капацитетът от 128 GB може да ви позволи да запишете на нея до 6 часа 4K видео, или пък 20 часа Full HD Видео, 37600 снимки, или 19400 песни.

Въпреки че често стоят само във фотоапаратите, много от потребителите предпочитат да имат няколко карти, а тогава идва въпроса и за съхранението. SAMSUNG EVO Plus Micro SD Card може да се похвали с доста добра издръжливост.

Тя има IPX7 сертификат за вода, който на практика означава, че може да остане до 72 часа в морска вода, без да и стане нищо. Освен това може да се похвали с възможност за работа и съхранение при екстремни температури от -25 до +85 градуса. Също така има специална защита от магнитни излъчвания, които могат да и навредят. Спокойно можете да разчитате на нея и това, че снимките и видеото, записани на нея няма да се повредят. Това се подсигурява и от 10-годишната гаранция, с който този клас карти идват.

В комплекта миниатюрната карта идва с адаптер, който лесно я прави от MicroSD на SD, така че можете да я ползвате с множество устройства. От Samsung я препоръчват за работа с почти всичко , за което можете да се сетите – смартфони, фотоапарати, охранителни камери, лаптопи и т.н.

SAMSUNG EVO Plus Micro SD Card 128GB 100Mb/s Class10 U3 U1 SDXC Memory Card можете да закупите от тук

Цената е: $20.49

Платено съобщение

 

6
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
5 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Бахти
Бахти

„часа в моркса вода“

„В комплекта миниятюрната карта“

Поне използвайте електронен коректор на текст като нямате пари за жив човек редактор.

п.п. Относно IPX7:

Цитат:


IPX7. Защита срещу ефектите на потапяне във вода на дълбочина до 1 метър в продължение на 30 минути.


Това означава, че е защитено срещу потапяне до 30 минути в сладка (несолена) вода на дълбочина от около 1 метър. Успех и много поздрави за:

Цитат:


може да остане до 72 часа в моркса вода, без да и стане нищо


Мartin
Мartin

Преди 3 месеца си купих 64GB версията и при някакъв SD Card Test изтеглен от андроид маркета показа доста по висока скорост даже и от вградената памет ( която пак си е такава карта запоена за платката )отделно музика и клипове ми тръгват по-бързо .
С една дума „Препоръчвам“

Симеон
Симеон

Стига сте правили новини с цени от САЩ

Бахти
Бахти

Можеш да си я купиш на тази цена (банката ти ще превалутира като си платиш с картата), доставката е международна и безплатна. Четете поне малко линковете които се дават.

Боко
Боко

Цената е горе долу дилърската в Поликомп, та не е кой знае какв оферта. Ще има колеги да я продадат през 5лв. та по-добре да я купиш от тук за 41-42лв. и да си имаш 10те години гаранция от Стемо.
Като стане нещо с тази ще пращате до китай или ще пиете една студена вода ? Повечето хора ще направят второто 🙂

добре звучи
добре звучи

Ако паднат още поне наполовина цените, СД картите се превръщат в средство на надежден дългогодишен бекъп и замяна на Блурей.