SAMSUNG EVO Plus Micro SD Card – скорост и издръжливост на примамлива цена

6
1430

Независимо дали се занимавате професионално със снимане или не, най-вероятно имате фотоапарат или камера, която особено през лятото лесно запълва капацитета на своята карта.

Покупката на допълнителна SD или Micro SD карта памет по това време на годината е нещо съвсем естествено, а ако и вие сте от онези, които търсят най-доброто и изгодното, споделяме с вас една оферта на която попаднахме в eBay.

В момента 128 GB карта SAMSUNG EVO Plus Micro SD Card се продава за $20, което определено е най-добрата цена, която сме виждали за този клас продукт.

Скорост и издръжливост

Това са двете неща, които най-вече могат да характеризират тази карта с памет. Тя е идеална както за бързо снимане, така и за запис на 4k UHD видео, тъй като скоростта и на четете и писане достига до 100 МВ/сек и 90 МВ/сек съответно. При сваляне на материалите на вашия лаптоп, това на практика ще означава, че ще можете да трансферирате 3 GB видео за само 38 секунди.

Капацитетът от 128 GB може да ви позволи да запишете на нея до 6 часа 4K видео, или пък 20 часа Full HD Видео, 37600 снимки, или 19400 песни.

Въпреки че често стоят само във фотоапаратите, много от потребителите предпочитат да имат няколко карти, а тогава идва въпроса и за съхранението. SAMSUNG EVO Plus Micro SD Card може да се похвали с доста добра издръжливост.

Тя има IPX7 сертификат за вода, който на практика означава, че може да остане до 72 часа в морска вода, без да и стане нищо. Освен това може да се похвали с възможност за работа и съхранение при екстремни температури от -25 до +85 градуса. Също така има специална защита от магнитни излъчвания, които могат да и навредят. Спокойно можете да разчитате на нея и това, че снимките и видеото, записани на нея няма да се повредят. Това се подсигурява и от 10-годишната гаранция, с който този клас карти идват.

В комплекта миниатюрната карта идва с адаптер, който лесно я прави от MicroSD на SD, така че можете да я ползвате с множество устройства. От Samsung я препоръчват за работа с почти всичко , за което можете да се сетите – смартфони, фотоапарати, охранителни камери, лаптопи и т.н.

SAMSUNG EVO Plus Micro SD Card 128GB 100Mb/s Class10 U3 U1 SDXC Memory Card можете да закупите от тук

Цената е: $20.49

Платено съобщение

 

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
6 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари