Samsung Gear IconX: безжични слушалки с интегриран флаш-диск

0
892

Samsung представи своите нови безжични слушалки Gear IconX, оборудвани с най-различни сензори и датчици. С помощта на тези слушалки може не само да се слуша музика, но и да се регистрира честотата на сърдечния ритъм, изминатото разстояние, скоростта, продължителността на тренировките и количеството изгорени калории. Информацията се предава чрез безжична Bluetooth връзка.

 

Слушалките Gear IconX разполагат с 4 GB флаш-диск, в които могат да бъдат записани и слушани около 1 000 музикални композиции, без те да са свързани с друго компютърно устройство. В този режим те могат да работят в продължение на 3,5 часа. С използването на Bluetooth, времето на автономна работа спада до 1,5 часа. Зареждането на акумулаторната батерия става с помощта на специална док-станция. В слушалките е поставена акумулаторна батерия с капацитет 47 mAh, а в док-станцията – с 315 mAh. За връзка със смартфон или друго мобилно устройство се използва приложението S Health.

 

Новите слушалки поддържат функцията Voice Guide, която дава възможност на потребителя във всеки един момент да чуе информацията за изминатото разстояние, за пулса и т.н. Използвано е и специално нанопопкритие, което защитава от проникването на вода.

 

Продажбите на слушалките Gear IconX започват тази есен при цена $199.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за