Samsung SyncMaster C24A650X – монитор с безжична връзка към компютъра

1
16

През месец септември компания Samsung ще започне продажбите на 24-инчовия монитор C24A650X, включен в линията Central Station.

Отличителна черта на новия продукт е възможността за осъществяване на връзка с компютъра посредством безжична връзка. Устройството поддържа технологията Ultra-Wide Band (UWB), която теоретично осигурява пропускателна способност до 480 Mbit/s. Средната скорост на предаване на данните по безжичния канал е около 100 Mbit/s, а радиусът на действие на монитора е 10 метра.

Мониторът е снабден с два порта USB 2.0 порта и с два USB 3.0 за свързване на периферни устройства. Заедно с поддръжката на UWB това позволява на потребителя да работи с панела, когато е далеч от компютъра. Сигналът може да се предава и чрез жичен интерфейс – за целта са предвидени конектори D-Sub и HDMI.

Резолюцията на SyncMaster C24A650X е 1920 х 1080 пиксела, а времето за реакция на матрицата е 8 милисекунди. Яркостта е 250 cd/m²; контрастът – 3 000:1. Ъглите на обзор по вертикала и хоризонтала са до 178 градуса.

Мониторът е оборудван и с датчик Eco Motion, предназначен за определяне присъствието на потребителя. Ако пред екрана няма никого, устройството се изключва автоматично, което позволява пестене на енергия.

Ориентировъчната цена на устройството е около 480 евро.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
danchobg
danchobg

интересно